Este oficial! Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului!

Joi, 23 Februarie 2017

Curtea de Apel Pitesti a respins miercuri, 22 februarie a.c., contestatia in anulare a familiei Iohannis, astfel ca acestia pierd definitiv casa din centrul Sibiului! Rebeca Ion, purtatorului de cuvant al Curtii de Apel Pitesti, a declarat ca instanta a luat act de renuntarea la cererea de interventie si a respins contestatia in anulare. De asemenea,
Post-ul Este oficial! Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului! apare prima data in Stiri Oradea.
 Curtea de Apel Pitesti a respins miercuri, 22 februarie a.c., contestatia in anulare a familiei Iohannis, astfel ca acestia pierd definitiv casa din centrul Sibiului!
Rebeca Ion, purtatorului de cuvant al Curtii de Apel Pitesti, a declarat ca instanta a luat act de renuntarea la cererea de interventie si a respins contestatia in anulare.
De asemenea, Rebeca Ion, care este si presedintele Sectiei I Civila a Curtii de Apel Pitesti, a declarat ca instanta ,,ia act de renuntarea la cererea de interventie. Obliga contestatorii la plata cheltuielilor de judecata in suma de 1.700 lei catre intimata Antonescu Elisabeta si 1.700 lei catre intimatii Oarga Ioan, Oarga Ioan Adrian, Oarga Steluta Ancuta. Decizia este irevocabila. A ramas definitiva si irevocabila decizia instantei din Brasov. Motivarea deciziei va fi publicata in termen de 30 de zile, conform legii".
Consecinta deciziei Curtii de Apel Pitesti, presupune sa sotii Carmen si Klaus Iohannis au pierdut in mod definitiv casa din centrul Sibiului, de pe strada Nicolae Balcescu, unde functioneaza, in acest moment sediul unei banci.
Klaus Iohannis a pierdut procesele la Brasov, unde magistratii Curtii de Apel Brasov, au mentinut decizia Tribunalului Brasov si de asemenea au retinut in motivarea hotararii pronuntate in apel, expunerea Tribunalului, si anume ,,cauza ilicita izvorata din fraudarea legii ce a invalidat certificatul de mostenitor se extinde si asupra contractului de vanzare-cumparare subsecvent, tertii - in speta doar paratul Johannis Klaus Werner - nefiind aparati de prezumtia de buna-credinta, fata de amploarea operatiunii ilicite" despre care am detaliat intr-un articol anterior.
Ultimul termen al procesului s-a judecat pe data de 15 februarie, cand judecatorii Curtii de Apel Pitesti au ramas in pronuntare, iar astazi, 22 februarie 2017, acestia au facut publica decizia prin care au respins contestatia in anulare formulata de casa de avocatura a familiei Iohannis.
Sursa foto: evz.ro
Post-ul Este oficial! Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: