Descinderi ale politistilor intr-un dosar de spalare de bani in domeniul serviciilor de paza!

Miercuri, 22 Februarie 2017

Politia Capitalei a efectuat, miercuri dimineata, 22 februarie 2017, mai multe perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor! Miercuri dimineata, 22 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Capitalei, au efectuat un numar de 25 de perchezitii, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de evaziune fiscala si spalarea banilor, la
Post-ul Descinderi ale politistilor intr-un dosar de spalare de bani in domeniul serviciilor de paza! apare prima data in Stiri Oradea.
 Politia Capitalei a efectuat, miercuri dimineata, 22 februarie 2017, mai multe perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalarea banilor!
Miercuri dimineata, 22 februarie a.c., politistii din cadrul Politiei Capitalei, au efectuat un numar de 25 de perchezitii, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de evaziune fiscala si spalarea banilor, la companii din domeniul serviciilor de protectie si paza, igienizare dar si curatenie
Potrivit comunicatului de presa al Politiei Capitalei ,,din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca, in perioada 2011 - 2013, reprezentantii a doua societati comerciale au inregistrat in evidenta contabila si au declarat organelor competente achizitii fictive de la 9 societati comerciale cu comportament de tip ,,fantoma", in scopul sustragerii de la indeplinirea obligatiilor fiscale. In scopul disimularii provenientei ilicite a sumelor de bani provenind din savarsirea faptelor de evaziune fiscala, banuitii au transferat in mod succesiv aproximativ 31.000.000 de lei, reprezentand contravaloarea achizitiilor fictive, in conturile celor 9 societati comerciale mentionate, de unde au fost ulterior divizate si retransferate in alte conturi, fiind retrase, in final, in numerar, cu ajutorul cardurilor bancare, in vederea restituirii dispunatorilor platilor".
Prejudiciul din dosar, adus bugetului de stat este estimat la 12.000.000 lei, iar suma ce formeaza obiectul procesului de spalare a banilor este de aproximativ 31.000.000 lei.
Sursa foto: arhiva
Post-ul Descinderi ale politistilor intr-un dosar de spalare de bani in domeniul serviciilor de paza! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: