Declaratia facuta de Simona Halep dupa meciul cu Townsend

Miercuri, 16 August 2017

Simona Halep a castigat meciul impotriva lui Taylor Townsend, in turneul de la Cincinnati Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa ce a trecut fara emotii de adversare Taylor Townsend, Helep reusind sa se impuna cu 6-4, 6-1. In etapa urmatoare a competitiei, Simona Halep se va duela cu invingatoarea dintre Roberta Vinci si […]
Post-ul Declaratia facuta de Simona Halep dupa meciul cu Townsend apare prima data in Stiri Oradea.
 Simona Halep a castigat meciul impotriva lui Taylor Townsend, in turneul de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa ce a trecut fara emotii de adversare Taylor Townsend, Helep reusind sa se impuna cu 6-4, 6-1.
In etapa urmatoare a competitiei, Simona Halep se va duela cu invingatoarea dintre Roberta Vinci si Anastasija Sevastova.
Dupa terminarea partidei, Halep a recunoscut ca meciul impotriva sportivei din Statele Unite ale Americii a fost destul de greu de pregatit, dat fiind ca nu mai jucase impotriva lui Townsend si nu stia la ce sa astepte.
,,A fost cu adevarat dificil deoarece nu am mai jucat cu ea pana acum. Are o lovitura periculoasa de stanga, foloseste mult spin si este dificil sa returnezi”, a declarat in cadrul conferintei de presa, Simona Halep.
Post-ul Declaratia facuta de Simona Halep dupa meciul cu Townsend apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: