Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat la cinci ani de inchisoare!

Vineri, 26 Mai 2017

Ronaldo risca o condamnare de 5 ani de inchisoare, dupa ce ar fi fraudat statul spaniol cu o suma intre 8 si 14 milioane de euro! Potrivit agentiei fiscale din Spania, Cristiano Ronaldo a fraudat statul cu o suma cuprinsa intre 8 si 15 milioane de euro, intre anii 2011 si 2013. Intr-un comunicat de […]
Post-ul Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat la cinci ani de inchisoare! apare prima data in Stiri Oradea.
 Ronaldo risca o condamnare de 5 ani de inchisoare, dupa ce ar fi fraudat statul spaniol cu o suma intre 8 si 14 milioane de euro!
Potrivit agentiei fiscale din Spania, Cristiano Ronaldo a fraudat statul cu o suma cuprinsa intre 8 si 15 milioane de euro, intre anii 2011 si 2013.
Intr-un comunicat de presa, oficialii Ministerului de Finante din Spania, au spus ca in acest caz se poate vorbi de inchisoare intre doi si cinci ani pentru fiecare dintre anii in care sportivul a fentat fiscul, pedeapsa totala a acestuia putand ajunge la cinci ani.
Totodata, potrivit oficialilor ministerului, in cazul in care Cristiano Ronaldo isi recunoaste greseala si inapoiaza sumele de bani ce le datoreaza, pedeapsa acestuia va putea fi redusa la doar 15 luni de inchisoare, ceea ce ar presupune ca fotbalistul scapa de executarea pedepsei.
Potrivit legislatiei din Spania, orice condamnare mai mica sau egala cu 21 de luni de puscarie poate fi doar cu suspendare.
Daca va accepta aceasta varianta, cei care l-au sfatuit pe Ronaldo vor fi si ei investigati la randul lor.
Scandalul fotbalistului Cristiano Ronaldo a izbucnit in ultimele doua zile, fiind banuit ca nu ar fi platit fiscului o suma care poate ajunge la 15 milioane de euro, sumele fiind obtinute din drepturile de imagine.
Tot cu fiscul spaniol a avut probleme si Lionel Messi, care dupa ce a fost gasit vinovat ca a fraudat statul cu 4,1 milioane de euro, si condamnat la 21 de luni de inchisoare cu suspendare in urma cu un an, in aceasta saptamana, in urma judecarii apelului, Curtea Suprema din Spania a mentinut pedeapsa initiala.
Post-ul Cristiano Ronaldo ar putea fi condamnat la cinci ani de inchisoare! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: