Concert Implant pentru Refuz in Urban Place Oradea!

Luni, 05 Decembrie 2016

Trupa de metal progresiv Implant pentru Refuz lanseaza iarna aceasta albumul Acustic. Cu aceasta ocazie, timisorenii vor canta pe 9 decembrie, de la ora 20.00, in Urban Place, piesele care i-au facut cunoscuti in toata tara. Discul contine piesele inregistrate live in cadrul concertului acustic sustinut in octombrie 2015 pe scena de la Unirii5. Aceasta […]
The post Concert Implant pentru Refuz in Urban Place Oradea! appeared first on Presa Oradea.
 Trupa de metal progresiv Implant pentru Refuz lanseaza iarna aceasta albumul Acustic. Cu aceasta ocazie, timisorenii vor canta pe 9 decembrie, de la ora 20.00, in Urban Place, piesele care i-au facut cunoscuti in toata tara.
Discul contine piesele inregistrate live in cadrul concertului acustic sustinut in octombrie 2015 pe scena de la Unirii5. Aceasta este prima productie live pe care Implant pentru Refuz o publica. Trupa va lansa albumul in cadrul unui turneu cu un concept special. Concertele sunt compuse din doua parti, jumatate din piese vor fi interpretate acustic, jumatate electric.

Desi nu mai are nevoie de descriere, trupa Implant pentru Refuz este cea mai veche trupa romaneasca de hardcore din Romania, ce si-a insemnat puternic contributia in pagina de istorie a rock-ului romanesc.
Trupa a lansat de curand un album nou, Cartography, care s-a bucurat de un succes deosebit, facandu-se remarcat printr-un sound inedit si o compozitie inovatoare pentru genul abordat.

Alaturi de ei, pe scena vor urca si Toy Machines, o trupa tanara din Suceava care se joaca cu un mix de post rock, grunge, alternative si hardcore, incercand sa cuprinda in piesele ei un echilibru intre emotia simtita, si cea exprimata. Trupa activeaza de ceva ani in underground, reusind pana acum sa aibe nenumarate concerte in marile orase ale tarii
Biletele s-au pus in vanzare la Urban Place (tel: 0770.133.583) la pretul de 20 lei.
Ichim Vasilica
The post Concert Implant pentru Refuz in Urban Place Oradea! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: