Colindatorii sunt asteptati la Targul de Craciun

Miercuri, 26 Octombrie 2016

Colindatorii sunt asteptati la Targul de Craciun
Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune invita grupurile de colindatori (coruri bisericesti, grupuri de copii si scolari de la unitatile de invatamânt, grupuri vocale organizate etc. ) sa se inscrie pentru a sustine concerte de colinde si cântece de iarna pe scena amplasata in Piata Unirii. Inscrierile se fac pe adresa de e-mail oradeaturism@gmail.com incepând de azi, 25 octombrie si pâna in 17 noiembrie 2016 inclusiv.

Concertele cu tematica de iarna vor putea fi sustinute in perioada 2 decembrie - 24 decembrie 2016, in intervalul orar 18.00 - 20.00, grupurile având la dispozitie toata logistica necesara (scena acoperita, sistem de sunet si lumini etc.). Va rugam sa mentionati in cerere: numarul de persoane care urca pe scena, data preferata pentru sustinerea concertelor de colinde si timpul necesar alocat. In situatia in care data solicitata este foarte aglomerata, va vom propune o alta zi.

Editia a doua a Târgului de Craciun Oradea isi va deschide portile in data de 30 noiembrie, in Piata Unirii, intr-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sarbatorilor de iarna in sufletele vizitatorilor.

Târgul de Craciun Oradea este organizat de Primaria Municipiului Oradea prin Asociatia pentru promovarea turismului din Oradea si regiune (APTOR), in Piata Unirii, pe perioada 30 noiembrie - 31 decembrie.

Mai multe informatii la telefon: 0359 807 907.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: