Cea mai buna pizza din Oradea. Astazi despre Why Not

Vineri, 21 Iulie 2017

Oradea este un oras care ofera foarte multe optiuni atunci cand vine vorba despre o masa in oras. In capul listei celor mai comandate mancaruri se afla in mod sigur pizza, tocmai de aceea, numarul pizzeriilor este destul de mare. Daca nu aveti inca un local favorit in care sa mancati pizza sau pur si […]
The post Cea mai buna pizza din Oradea. Astazi despre Why Not appeared first on Presa Oradea.
 Oradea este un oras care ofera foarte multe optiuni atunci cand vine vorba despre o masa in oras. In capul listei celor mai comandate mancaruri se afla in mod sigur pizza, tocmai de aceea, numarul pizzeriilor este destul de mare. Daca nu aveti inca un local favorit in care sa mancati pizza sau pur si simplu vreti sa incercati si alte restaurante, aruncati un ochi peste acest articol.
Nu avem pretentia de experti culinari si nici nu ne consideram criterii capabile sa diferentieze in mod obiectiv cat de buna este o pizza comparativ cu alta. Putem totusi sa povestim experienta noastra in acel local lasandu-va pe dumneavoastra sa alegeti daca merita sa il vizitati sau sa ne contraziceti daca nu avem dreptate.
Inca din capul locului, trebuie sa precizam ca ACEST ARTICOL NU ESTE UN ADVERTORIAL. Si niciunul din aceasta serie, pentru ca ne propunem sa vizitam multe alte localuri in urmatoarea perioada, nu va fi. Prin urmare, puteti fi siguri ca ceea ce scriem aici este exact ceea ce am vazut, am gustat si credem.

Prima pizzerie vizitata, a fost Why Not - Str. Bicazului, 1/B (de la Banana Joe spre Nicolae Jiga).
Joi, 20 iulie 2017, in jurul orei 15.30, pe o temperatura de 35 de grade, faptul ca in restaurant era aer conditionat a fost un mare plus inca de la intrare. Fetele de masa erau curate dar miroseau puternic a detergent iar domnisoara care vindea era putin agitata. Berea a fost scumpa, mai scumpa decat cea din unele localuri de pe Corso (in jur de 7 lei aproape toate marcile de 0,5l - romanesti).
Am comandat o Silva Bruna pentru ca nu avea Ale si am primit o Silva Blonda. Domnisoara mi-a desfacut-o in graba si a dat sa plece. I-am explicat ca nu asta am comandat si a luat-o impreuna cu paharul in care imi turnase cam doua degete. A trantit nervoasa cateva sticle si pahare la Bar si mi-a adus apoi ce am comandat. Mai incolo si-a cerut scuze (nu mie direct ci partenerei) explicand ca este singura pe tura pentru ca celalalt chelner, nu a venit astazi. Ni se intampla tuturor sa avem zile proste dar problemele de acest fel nu se rezolva prin rabufniri si trantiri de sticle si pahare in mod demonstrativ.
Toaleta localului era la nivelul minim de igiena, curata totusi. In 15-20 de minute a venit si pizza. Pretul a fost unul decent 17-23 de lei pentru o pizza de 35 de cm (intre 600 si 900 de grame). Odata cu ea au venit doua recipiente cu sosuri, unul de tomate si unul de ardei iute feliat, in ulei. Bune ambele. Pizza a fost buna si fata de alte localuri, am avut din ce alege.

Spre exemplu erau cateva sortimente cu carne de vita, ceea ce nu gasesti oriune. Ingredientele folosite au fost de calitate, poate blatul putin cam tare. Cum nici cutitele nu taiau foarte bine, a fost ceva ,,de lucru". Nota finala, 7.30, daca ne referim strict la pizza. Daca adaugam si celelalte ,,elemente" ar trebui sa o coboram undeva spre 6.
Daca ati mancat la Why Not va invitam sa ne impartasiti din experienta dumneavostra in comentarii. Important este ca cei care citesc sa isi faca o idee a ce presupune experienta unei mese in acest local.
Ichim Vasilica
The post Cea mai buna pizza din Oradea. Astazi despre Why Not appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: