Calator pe doua roti prin Bihor

Sambata, 21 Octombrie 2017

Amatorii de ciclism pot opta in acest sfarsit de saptamana sa se aventureze pe un traseu de care sa profite de temperaturile calde ale toamnei Evenimentul este organizat de catre un oradean, pasionat de ciclism, Sebastian Miklo, care a mai organizat in urma cu cateva saptamani alte evenimente similare, ce au avut ruta pe dealurile […]
Post-ul Calator pe doua roti prin Bihor apare prima data in Stiri Oradea.
 Amatorii de ciclism pot opta in acest sfarsit de saptamana sa se aventureze pe un traseu de care sa profite de temperaturile calde ale toamnei
Evenimentul este organizat de catre un oradean, pasionat de ciclism, Sebastian Miklo, care a mai organizat in urma cu cateva saptamani alte evenimente similare, ce au avut ruta pe dealurile din zona Alesd-Padurea Neagra si mai apoi Damis-Dobresti-Varciorog.
Potrivit organizatorului, duminica aceasta se anunta o tura interesanta in care se va pedala pe traseul Oradea-Saldabagiu de Munte-Paleu-Cetariu-Sisterea-Susturogi iar la intoarcere traseul va trece prin padure spre Oradea.
,,Dat fiind faptul ca vremea e prielnica pentru mersul pe bicicleta am hotarat organizarea acestei ture. Tura va avea punct de pornire magazinul Crisul la ora 10 si se va desfasura pe traseul Saldabagiu de munte-paleu-cetariu-sisterea-susturogi cu intoarcerea prin padure. Aceasta tura spera sa atraga ciclisti de toate varstele dat fiind faptul ca tura este de dificultate usoara spre medie. Lungime 60km cu un popas la lacul din Sisterea" a precizat legat de detaliile evenimentului de duminica, Sebastian Miklo.
Proiectul oradeanului se numeste ,,Cu bicla prin Bihor", prin care acesta isi propune sa promoveze sportul pe bicileta si in principal o viata mai sanatoasa prin miscare.
,,Cu totii stim ca marea majoritate a generatiei actuale este prinsa in munca de zi cu zi de activitati in principal sedentare, motiv pentru care consider ca un eveniment de acest gen, poate mobiliza oradeni si nu numai, la o viata mai sanatoasa" a mai declarat Sebastian Miklo, organizatorul ,,Cu bicla prin Bihor"
Potrivit organizatorului, dificultatea traseului este una usoara spre medie, motiv pentru care pot participa toti cei interesati, de toate varstele.
Mai multe detalii, puteti gasi pe pagina de Facebook a evenimentului.
Post-ul Calator pe doua roti prin Bihor apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: