Bihorenii, interesati de apartamente noi in prima jumatate a anului 2017!

Sambata, 23 Septembrie 2017

Un raport al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara din Romania (ANCPI) arata ca in ianuarie, in Bihor au fost achizitionate 127 de apartamente, numarul a crescut ulterior, in februarie au fost 225 de apartamente achizitionate, in martie 276, iar in mai chiar 323 de apartamente cumparate de bihoreni. Oferta pietei este una variata, […]
The post Bihorenii, interesati de apartamente noi in prima jumatate a anului 2017! appeared first on Presa Oradea.
 Un raport al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara din Romania (ANCPI) arata ca in ianuarie, in Bihor au fost achizitionate 127 de apartamente, numarul a crescut ulterior, in februarie au fost 225 de apartamente achizitionate, in martie 276, iar in mai chiar 323 de apartamente cumparate de bihoreni.
Oferta pietei este una variata, apartamente in cunoscutele blocuri vechi sau apartamente in complexe rezidentiale noi, ofera fiecare avantaje specifice. Localizarea, numarul de metri patrati, finisajele, pretul sunt criterii care intra in balansul deciziei de cumparare. Ca modalitati de achizitie intra si cunoscutul program Prima Casa.
In primele sase luni ale anului, locuitorii din Bihor au facut aproximativ 22.300 de cautari in Google pe cuvinte cheie de interes precum apartament de vanzare sau apartament cu 2 camere. De mentionat este ca in timp ce in perioada ianuarie – iunie, de pe desktop s-au facut 12.000 de cautari, in acelasi interval, direct de pe smartphone bihorenii au facut aproape 10.200 de cautari.

Cel mai mare volum de cautari in Google pe subiectul apartamentelor s-a inregistrat in Bucuresti, urmat de judetele Iasi, Prahova si Constanta.
La polul opus cu cel mai mic volum de cautari pe cuvinte din industria imobiliara sunt Salaj, Tulcea si Covasna. Daca din perioada analizata (ianuarie – iunie 2017), conform ANCPI, bucurestenii si-au luat cele mai multe apartamente in luna martie, ei fiind si in topul pe tara (3.587 apartamente), in acceasi luna, numar mai mare de apartamente achizitionate au fost in urmatoarele 10 judete: Cluj (1.116 apartamente), Timis (727), Constanta (704), Iasi (606), Brasov (474), Ilfov (401), Prahova (380), Hunedoara (318), Arges (278), Bihor (276).
The post Bihorenii, interesati de apartamente noi in prima jumatate a anului 2017! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: