Autoturism de lux si un ATV cautate de autoritati, au fost indisponibilizate in vama!

Luni, 27 Februarie 2017

Politistii de frontiera din cadrul Vama Nadlac II si Punctului de Trecere a  Frontierei Salonta au depistat un autoturism marca SKODA OCTAVIA in valoare de 15.000 de euro, cautat pentru furt de autoritatile din Austria si un ATV de aproximativ 30.000 de lei, cautat de autoritatile din Olanda. La data de 23 februarie 2017, in jurul orei 08.00, la
Post-ul Autoturism de lux si un ATV cautate de autoritati, au fost indisponibilizate in vama! apare prima data in Stiri Oradea.
 Politistii de frontiera din cadrul Vama Nadlac II si Punctului de Trecere a  Frontierei Salonta au depistat un autoturism marca SKODA OCTAVIA in valoare de 15.000 de euro, cautat pentru furt de autoritatile din Austria si un ATV de aproximativ 30.000 de lei, cautat de autoritatile din Olanda.
La data de 23 februarie 2017, in jurul orei 08.00, la Vama Nadlac II, s-a prezentat Leonid P., cetatean roman in varsta de 35 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bucuresti, la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia, inmatriculat in Austria.

,,In urma verificarilor s-a constatat ca mijlocul de transport figureaza ca bun furat si era cautat de autoritatile de Austria, din 06.02.2017. Fata  de  cele constatate, soferul a declarat ca a imprumutat autovehiculul de la o cunostinta si nu avea cunostinta despre faptul ca este cautat de autoritatile din Austria" a declarat purtatorul de cuvant, comisarul-sef Laura Beatrice Bondar.

De asemenea, in aceeasi zi, la ora 17.23, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, din judetul Bihor, s-a prezentat pentru a intra in tara, Adrian S., cetatean roman, de 49 de ani, la volanul unei autoutilitare cu care transporta un ATV marca Polaris.

,,In urma verificarilor suplimentare, politistii de frontiera au constatat ca si in acest caz, ATV-ul figura ca bun cautat pentru confiscare, de autoritatile din Olanda din data de 20.12.2015. Conducatorul auto a declarat ca urma sa transporte ATV-ul in tara, neavand cunostinta despre faptul ca acesta se afla in atentia autoritatilor olandeze" a mai completat comisarul-sef Laura Beatrice Bondar.
In ambele cauze, autoturismul Skoda Octavia, in valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar ATV-ul de 30.000lei a fost de asemenea indisponibilizat la seidul S.P.F. Salonta, pana la finalizarea cercetarilor, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt, in cazul ambilor barbati.
Post-ul Autoturism de lux si un ATV cautate de autoritati, au fost indisponibilizate in vama! apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: