Povestea brandului THC

Povestea brandului THC a început în anul 2013, ca o afacere antreprenorială inițiată cu scopul de a oferi servicii web premium, la prețuri accesibile. Firma s-a dezvoltat accelerat și, cu experiență acumulată la nivel internațional, s-a dedicat apoi pieței românești. THC.ro și-a crescut rapid popularitatea pe piața locală, câștigând în mod continuu noi clienți în portofoliu - companii din toate domeniile de activitate, dar și persoane fizice cu ambiții antreprenoriale (inclusiv administratori de bloguri).

În prezent, firma asigură găzduire web pe toate categoriile, de la găzduire shared, la servere dedicate. THC.ro oferă servicii dedicate pentru toate nișele, de exemplu pachete speciale pentru magazine online, pentru portaluri web mari consumatoare de resurse, pentru bloguri și proiecte de publishing online. Toate variantele de hosting au însă în comun garanția cu privire la calitatea serviciilor. Astfel, uptime-ul este de cel puțin 99,9% (chiar 99,99%), pentru că orice produs web are nevoie de prezență fără întreruperi într-un mediu dinamic de business digital precum este cel actual, în România, dar și la nivel extern (chiar și afacerile românești pot profita online de piețele globale).

De asemenea, un alt atu al celor de la THC.ro este serviciul de suport tehnic non stop, clienții având posibilitatea de a interacționa în orice moment, la orice oră din zi sau din noapte, cu un operator care oferă consultanță în rezolvarea oricărei probleme legate de găzduire web și nu numai. Serviciul de asistență tehnică este disponibil în limbile română și engleză.

Cea mai bună experiență de găzduire web este asigurată printr-o concentrare permanentă de a folosi hardware și software de ultimă generație, tehnologii care ajută în mod constant clienții. Cu data center propriu în România, THC.ro mizează pe găzduire 100% SSD, care permite încărcare mai rapidă a oricărui conținut web. Chiar și în cazul pachetelor web standard, cu costuri foarte mici, sunt oferite peste 300 de scripturi gratuite, dar și aplicația Softaculous, cu ajutorul căreia se instalează scripturi dintr-un click. Template-uri gratuite pentru website-uri, management cPanel updatat la zi, multiple versiuni php, back-uri zilnice, protecție DDoS și multe altele sunt oferite pentru confortul maxim al utilizatorilor. Ca o garanție în plus a calității serviciilor oferite, firma promite testare fără risc - banii înapoi în 30 de zile, dacă există nemulțumiri.

Conceptul THC.ro vizează servicii de găzduire web pliate pe nevoile tuturor. Astfel, există planuri speciale de găzduire Wordpress, găzduire Magento, găzduire Joomla, soluții VPS, servere dedicate, găzduire forum sau chiar găzduire reseller. Această ultimă variantă se dedică celor care vor să-și administreze propria afacere în domeniul găzduirii web, având la dispoziție resurse complete din punct de vedere tehnic, totul simplu de gestionat și care permit o marjă foarte mare de profit. Fără stres cu infrastructura, administrarea serverelor, probleme tehnice și alte astfel de aspecte, resellerii pot aloca resurse și pot gestiona conturile clienților din interfața customizată.

Pentru o experiență web completă, THC.ro oferă pe lângă hosting și alte soluții utile - domenii web, design web (inclusiv soluții ecommerce pentru orice buget), soluții de securitate (certificate SSL la prețuri accesibile), promovare SEO și web marketing.