Ai carte, ai parte! Macar de 600 de lei

Vineri, 09 Octombrie 2015

Primaria Oradea a premiat miercuri, 7 octombrie 2015, 36 de elevi care au obtinut rezultate importante la olimpiadele nationale. Scolarii au primit cate 600 de lei iar profesorii coordonatori care i-au pregatit, cate o diploma de recunostinta. Premierea s-a facut in cadrul Festivalului Toamna Oradeana, si i-a vizat pe elevii oradeni care au obtinut diplome […]
The post Ai carte, ai parte! Macar de 600 de lei appeared first on Presa Oradea.
 Primaria Oradea a premiat miercuri, 7 octombrie 2015, 36 de elevi care au obtinut rezultate importante la olimpiadele nationale. Scolarii au primit cate 600 de lei iar profesorii coordonatori care i-au pregatit, cate o diploma de recunostinta.
Premierea s-a facut in cadrul Festivalului Toamna Oradeana, si i-a vizat pe elevii oradeni care au obtinut diplome la olimpiadele nationale 2014 -2015.

Festivitatea de premiere a avut loc pe scena amplasata in Cetatea Oradea. La eveniment au participat viceprimarul Huszar Istvan si city-managerul Primariei Oradea, Eduard Florea.

Viceprimarul Huszar Istvan si-a manifestat pretuirea fata de performantele olimpicilor, dar si bucuria ca municipalitatea ii recompenseaza pentru munca, efortul lor si pentru faptul ca reprezinta Oradea cu cinste la olimpiadele nationale.

Totodata, profesorilor coordonatori li s-a inmanat o diploma de recunostinta din partea municipalitatii. Lista cu olimpicii premiati o puteti vizualiza AICI.

Fiecare olimpic a fost recompensat cu un premiu in bani in cuantum de 600 de lei.
Ichim Vasilica
The post Ai carte, ai parte! Macar de 600 de lei appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: