Activitatea cofetariei Tagretti, suspendata pana la intrarea in legalitate

Vineri, 26 Mai 2017

Activitatea cofetariei Tagretti, suspendata pana la intrarea in legalitate
In urma controalelor efectuate de catre politistii locali din cadrul Compartimentului Control Comercial al Politiei Locale Oradea, societatea comerciala SC ENCOR IMPORT EXPORT SRL, care desfasoara activitate de baruri si alte activitati de servire a bauturilor, Cod CAEN 5630 si activitate de restaurante COD CAEN 5610 pe raza Municipiului Oradea, a fost sanctionata prin doua procese verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, conform O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, pentru nedetinerea autorizatiei de desfasurare a activitatii de alimentatie publica eliberata de Primaria Municipiului Oradea, conform H.C.L. nr.883/2016, Anexa 49, pentru cofetaria "TAGRETTI", situata pe str. Vasile Alecsandri nr. 10 (punctul de lucru al SC ENCOR IMPORT EXPORT SRL).

In temeiul prevederilor art. 52, Anexa nr. 49 din H.C.L. nr. 883/2016, coroborate cu prevederile art. 5, alin.1 si art.73, pct. 1, Ordonanta Guvernului nr. 99/2000 actualizata, privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, art. 68, alin.(1) din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala, republicata si actualizata, s-a dispus suspendarea pe o perioada nedeterminata, incepând cu data de 23.05.2017, pâna la data intrarii in legalitate, a activitatii comerciale a punctului de lucru cofetaria "TAGRETTI", situata in Mun. Oradea, pe str. Vasile Alecsandri nr.10, apartinând SC ENCOR IMPORT EXPORT SRL, cu sediul in Sat Dumbravita, Comuna Holod, nr. 89, judetul Bihor.

Politia Locala Oradea prin Compartimentul Control Comercial va continua verificarea autorizatiilor pentru desfasurarea  activitatii de alimentatie publica si nu numai, urmând ca in cazul in care se mai constata si alte abateri de acest gen sa se propuna masura suspendarii activitatii pâna la obtinerea autorizatiei.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: