Abonamentele de parcare se pot achizitiona si online

Duminica 22 Ianuarie 2017

Abonamentele de parcare se pot achizitiona si online
Primaria municipiului Oradea pune la dispozitia celor care doresc achizitia abonamentelor de parcare pentru autoturisme un nou serviciu online. Eliberarea acestor abonamente se face prin accesarea site-ului www.oradea.ro , la sectiunea Plati online, rubrica Abonamente parcare.

Prin acest serviciu se pot elibera abonamente de parcare pentru parcarile publice, cu exceptia parcarilor de domiciliu, astfel:

                                                                                                                                  - lei -Nr. crt.TIP ABONAMENT Perioada1 luna3 luni6 luni12 luni1Abonament valabil pentru locuri cu marcaj alb in parcari cu plata702003807002Abonament pentru riverani in parcari cu plata20601102003Abonament parcare supraetajata702003807004Abonament parcare supraetajata riverani401102104005Abonament parcare supraetajata si marcaj alb in parcari cu plata1002805501.000 

Serviciul online de eliberare a abonamentelor de parcare necesita existenta unei conexiuni la internet si nu implica alte costuri pentru utilizatori (comisioanele bancare sunt suportate de catre Primarie). Valoarea abonamentelor este aceeasi cu a celor eliberate prin prezentarea la ghiseele Primariei.

Datele care trebuie completate de catre utilizatorii serviciului online sunt urmatoarele:

- codul numeric personal al titularului abonamentului (CNP)

- numarul de inmatriculare a autoturismului

- datele de card bancar

- numarul de telefon - pentru notificarea ulterioara a expirarii duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h inainte de data expirarii)

- email - pentru confirmarea platii online si notificarea expirarii duratei de valabilitate a abonamentului (cu 48 h inainte de data expirarii)

Datele de card bancar completate prin portal sunt criptate prin protocolul SSL si comunicate direct Romcard - procesatorul national de plati. Transferul datelor de card este strict intre dvs. si Romcard. Aceste informatii nu sunt stocate nici de IndecoSoft (furnizorul GlobalPay), nici  de Primarie.

In cazul cetatenilor care doresc eliberarea unui abonament de riveran in zona de domiciliu, prima eliberare a abonamentului se poate face numai prin prezentarea la Primaria Municipiului Oradea, la unul dintre ghiseele pentru plata taxelor, a documentelor doveditoare (cartea de identitate si certificatul de inmatriculare a autoturismului). Ulterior, reinnoirea abonamentului se va putea realiza prin serviciul online.

Reamintim pe aceasta cale ca Primaria Oradea ofera servicii online prin intermediul site-ului propriu www.oradea.ro pentru plata impozitelor, taxelor, a amenzilor contraventionale (inclusiv amenzile pentru parcare), eliberarea autorizatiilor de trafic greu, programarea casatoriilor, depunerea de petitii (inclusiv declaratii de impunere etc.) si programarea la depunerea documentelor pentru eliberarea actelor de indentitate.


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: