Stiri Oradea: Castigatorii concursului ,,Spatii verzi de care suntem mandri\" au fost premiati

Stiri Oradea: Castigatorii concursului ,,Spatii verzi de care suntem mandri\" au fost premiati

Marti, 21 August 2012

Stiri Oradea: Castigatorii concursului ,,Spatii verzi de care suntem mandri\
Anul acesta orasul Oradea a fost declarat Capitala Verde a României, in cadrul concursului organizat prin proiectul Umbrela Verde, derulat de Tuborg România in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor. Cu acest prilej intre 1 si 15 iunie, oradenii au fost invitati sa demonstreze cât sunt de gospodari. Pentru a demonstra acest lucru, Primaria municipiului Oradea a organizat concursul „Spatii verzi de care suntem mândri" in cadrul caruia asociatiile de proprietari au fost incurajati sa-si amenajeze cât mai frumos spatiile verzi din fata blocurilor, sa le fotografieze si sa le inscrie intr-un concurs.

La acest concurs s-au inscris 26 de asociatii. Juriul format din primarul Ilie Bolojan, reprezentanti ai autoritatilor de mediu si membri ai echipei Umbrela Verde a decis ca locul I sa revina Asociatiei de Proprietari Barierei 22, locul II revine Asociatiei de Proprietari Aluminei 86 M6, iar locul III este ocupat de Asociatia de Proprietari Sârguinta de pe strada Cantemir nr. 75.

Asociatiile de proprietari de pe primele trei locuri au fost premiate azi, 21 august, de catre primarul Ilie Bolojan si reprezentantii Directiei Tehnice, premiile constând in masini de tuns iarba, trimmer, set derulator, diplome si pancarde.

,,Primaria Oradea acorda o atentie deosebita ingrijirii spatiilor verzi din municipiu, de aceea vreau sa felicit toate asociatiile din oras care se preocupa de spatiile verzi din jurul blocurilor si in special pe cele câstigatoare la acest concurs", a declarat primarul Ilie Bolojan. 

Premiul special este un foisor care va fi amplasat pe malul drept al Crisului Repede in zona de blocuri apartinând asociatiei de proprietari Sovata.

Celelalte 10 premii speciale pentru acele spatii verzi care au impresionat membrii juriului vor fi acordate incepând de miercuri, 22 august la Primaria Oradea, camera 135, compartimentul Spatii verzi, intre orele 8:30-15:30.

In atasament gasiti lista completa a câstigatorilor care vor fi premiati de municipalitate.

 

 


Sursa: Primaria Oradea

Comentarii: