Reprezentantii AIO si-au prezentat raportul de activitate pe anul 2014

Joi, 29 Ianuarie 2015

Reprezentantii AIO si-au prezentat raportul de activitate pe anul 2014
Viceprimarul Ovidiu Muresan a sustinut azi, 28 ianuarie, o conferinta de presa in care a prezentat, alaturi de directorul Administratiei Imobiliare Oradea, Cristian Beltechi, directorul adjunct Benyovszki Tunde si Claudia Purde raportul de activitate al acestei institutii.

In cadrul conferintei, a fost prezentata evolutia veniturilor si cheltuielilor totale ale AIO,  precum si principalele obiective pentru anul 2015.

Vorbind despre evolutia comparativa a veniturilor AIO pentru 2013-2014, Claudia Purde a aratat ca in anul 2014 AIO a incasat 33.151.624 lei, suma care presupune un grad de realizare de 98,74 % a veniturilor care provin din concesiuni si inchirieri, parcari, vânzari imobile precum si alte venituri: administrare domeniu public, asocieri, valorificare materiale reciclabile etc.

Totodata, AIO a avut venituri si din proceduri de executare silita incasate in anul 2014 in valoare de 2.273.247,87 lei, suma care prezinta o usoara crestere fata de anul 2013.

In ceea ce priveste obiectivele AIO pentru anul 2015, viceprimarul Ovidiu Muresan a explicat ca, in ciuda faptului ca eforturile municipalitatii pe anul in curs sunt amplificate de lucrarile de investitii care au loc in oras, Administratia Imobiliara Oradea va incerca realizarea unor investitii precum: reabilitarea unor fatade in centrul Oradiei, investitii in infrastructura de turism si agrement, reparatii capitale la fatada si acoperisul Palatului Vulturul Negru, reparatii capitale si amenajarea Cinematografului Transilvania, reabilitarea unor monumente si cladiri istorice, realizarea proiectarii de amenajare a doua parcuri, lucrari de reparatii capitale  la scoli si gradinite etc.

„Prin efortul depus de AIO, municipiul Oradea va realiza cu succes proiectele propuse pentru anul 2015, an care este foarte greu si cu multe provocari atât pentru Administratia Imobiliara Oradea cât si pentru municipalitatea oradeana ", a mentionat viceprimarul Ovidiu Muresan.

In atasament gasiti raportul de activitate detaliat al Administratiei Imobiliare Oradea.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: