RDS&RCS a sponsorizat cu 45.000 de euro construirea unui parc in Oradea!

Vineri, 28 Noiembrie 2014

Oradenii din zona strazii Xenopol se vor putea bucura, incepand cu 1 decembrie, de un nou parc. Acesta are o suprafata de 8.000 de metri patrati si a fost construit cu ajutorul unei sponsorizari de 45.000 euro oferita de firma RDS&RCS. Primarul Ilie Bolojan a prezentat joi, 27 noiembrie, in cadrul unei conferinte pe teren, […]
The post RDS&RCS a sponsorizat cu 45.000 de euro construirea unui parc in Oradea! appeared first on Presa Oradea.
 Oradenii din zona strazii Xenopol se vor putea bucura, incepand cu 1 decembrie, de un nou parc. Acesta are o suprafata de 8.000 de metri patrati si a fost construit cu ajutorul unei sponsorizari de 45.000 euro oferita de firma RDS&RCS.
Primarul Ilie Bolojan a prezentat joi, 27 noiembrie, in cadrul unei conferinte pe teren, stadiul lucrarilor de la viitorul parc care se amenajeaza in zona strazii Xenopol, colt cu strada Onestilor.

Conform explicatiilor date de primar, realizarea parcului a fost necesara deoarece terenul aferent actualului parc era intr-o stare deplorabila, iar compania RDS&RCS, care efectueaza o serie de lucrari de retele in municipiu, a venit in aceasta toamna cu propunerea de a ,,recompensa" oradenii pentru disconfortul suferit din cauza lucrarilor, printr-o actiune de solidaritate sociala, si anume reabilitarea unei zone verzi din Oradea.

Astfel, administratia locala a propus realizarea unui parc in zona strada Xenopol - strada Onestilor, pe o suprafata de peste 8.000 mp, pe care exista deja un teren de sport, iar municipalitatea a efectuat lucrarile pregatitoare parcului: spart betoane, evacuare betoane sparte, sapatura, amenajare alei asfaltate, amenajare platforme pentru banci - 16 platforme (2 mp/fiecare), iluminatul public si partea de proiectare. Lucrarile efectuate de Primaria Oradea au fost in valoare de circa 22.000 euro + TVA.

In ceea ce priveste lucrarile realizate de firma Adenandra, acestea au constat in instalarea sistemului de irigatie pentru spatiul verde, imprastiat pamant vegetal si gazonare, amenajare loc de joaca pentru copii, incadrarea spatiilor de joaca in borduri, umplere cu nisip, plantare arbori, precum si montarea celor 16 banci. Valoarea acestor lucrari se ridica la suma de 45.000 euro, ele fiind sponsorizate de catre firma RDS&RCS.

Primarul Ilie Bolojan a tinut sa multumeasca companiei pentru sponsorizarea facuta si pentru exemplul de solidaritate sociala pe care il da comunitatii oradene.

,,Nu-mi ramane decat sa multumesc firmei RDS&RCS pentru acest parteneriat, deoarece vom avea un parc functional in aceasta parte a orasului, in conditii de siguranta, iar apropierea pistei de biciclete care traverseaza aceasta zona va asigura o legatura cu coridorul verde al municipiului"

a spus primarul.

Lucrarile vor fi finalizate pe 1 decembrie, astfel ca oradenii se vor putea bucura de acest parc chiar incepand de luna viitoare.
Ichim Vasilica
The post RDS&RCS a sponsorizat cu 45.000 de euro construirea unui parc in Oradea! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: