Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Oradea pentru anul 2015

Joi, 29 Ianuarie 2015

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Oradea pentru anul 2015
In data de 28 ianuarie 2015, in conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2001 privind administratia publica locala si ale prevederilor Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, la afisierul Primariei Municipiului Oradea - Directia Economica s-a publicat Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Oradea pentru anul 2015.

Pâna in data de 12 februarie 2015 se pot formula propuneri privitoare la acest material, la Centrul de Informatii cu Publicul din cadrul Primariei Municipiului Oradea, iar in format electronic la adresa de email primarie@oradea.ro, sau prin fax la nr. 0259/437.544.

La inceputul lunii februarie a.c., va fi organizata dezbaterea publica privind proiectul de buget. Data si ora vor fi comunicate ulterior prin intermediul mass-media.

Proiectul bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Oradea pentru anul 2015  poate fi consultat prin intermediul afisierului Primariei Municipiului Oradea sau in fisierul atasat la acest material.

Legat de proiectul bugetului, dl. Eduard Florea , administratorul public al municipiului Oradea, a mentionat ca la data publicarii proiectului de buget, sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat aferente cheltuielilor descentralizate nu au fost comunicate de catre Administratia Financiara a Judetului Bihor. In functie de datele comunicate de AFJ, proiectul de buget va suferi modificari.

 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: