Primaria vine cu dovezi scrise: Liviu Dragnea a mintit la Oradea!

Luni, 20 Octombrie 2014

Dupa ce vicepremierul Liviu Dragnea a spus vineri, 17 octombrie, la Oradea, ca nu ar fi primit nicio solicitare din partea Primariei pentru alocarea sumelor necesare platii unor lucrari executate in programul de extindere si modernizare a retelelor de apa si canalizare, primarul Ilie Bolojan a facut dovada scrisa prezentand adresele trimise Ministerului condus de […]
The post Primaria vine cu dovezi scrise: Liviu Dragnea a mintit la Oradea! appeared first on Presa Oradea.
 Dupa ce vicepremierul Liviu Dragnea a spus vineri, 17 octombrie, la Oradea, ca nu ar fi primit nicio solicitare din partea Primariei pentru alocarea sumelor necesare platii unor lucrari executate in programul de extindere si modernizare a retelelor de apa si canalizare, primarul Ilie Bolojan a facut dovada scrisa prezentand adresele trimise Ministerului condus de Dragnea, cu numerele de inregistrare aferente.
Printr-un comunicat postat pe site-ul Primariei, municipalitatea arata negru pe alb ca viceprim-ministrul Liviu Dragnea a mintit la Oradea cand a spus ca nu a primit nicio solicitare pentru alocarea sumelor necesare platii unor lucrari executate in programul de extindere si modernizare a retelelor de apa si canalizare.

Pe 17 septembrie 2014 reprezentantii Primariei au trimis o adresa catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), in atentia vicepremierului Liviu Dragnea, prin care au solicitat alocarea in anul 2014 a sumei de 3.116.064,87 lei reprezentand debite restante ale MDRAP pentru lucrari executate si facturate.
Aceasta a fost urmata, pe 10 octombrie 2014, ca urmare a unor modificari metodologice, a situatiei privind necesarul de fonduri de la bugetul de stat pentru decontarea lucrarilor/serviciilor si a altor cheltuieli pentru perioada 2012-2014.

Conform municipalitatii, au existat si adrese anterioare, (din 23.12.2013 si 16.05.2014), trimise MDRAP prin intermediul Consiliului Judetean Bihor, care, la randul lor, nu au avut niciun efect.
,,Isi acopera incompetenta cu declaratii mincinoase!"
Si varianta lipsei de cooperare dintre Primarie si MDRAP este infirmata de municipalitate. Aceasta aminteste de proiectul complexului sportiv multifunctional, in cazul caruia, printr-o Hotarare a Consiliului Local s-a aprobat ca terenurile amplasate pe strada Ogorului, sa fie destinate construirii lui.

Pe 15 septembrie 2014, Primaria a trimis o adresa vicepremierului Liviu Dragnea, semnata de viceprimarul Ovidiu Muresan, care, fiind la randul lui PSD-ist, se presupunea ca ar fi avut mai multa trecere la Guvern, prin care a solicitat finantarea din bugetul de stat a obiectivului. Nici aceea nu a primit raspuns.

,,Afirmatiile fara nicio legatura cu realitatea ale domnului Liviu Dragnea ilustreaza modul de lucru al guvernului Ponta, caracterizat prin acoperirea propriei incompetente cu declaratii mincinoase, menite sa manipuleze opinia publica in scopuri electorale"

a declarat primarul Ilie Bolojan.
Ichim Vasilica
The post Primaria vine cu dovezi scrise: Liviu Dragnea a mintit la Oradea! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: