Primaria Oradea a premiat azi performanta scolara

Joi, 29 Ianuarie 2015

Primaria Oradea a premiat azi performanta scolara
 

Primaria Oradea a premiat azi, 29 ianuarie 2015,  in cadrul sedintei de Consiliu Local, 43 de elevi ai unitatilor de invatamânt de stat din Municipiul Oradea, care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele scolare nationale in anul scolar 2013 -2014.

Premiile s-au acordat din bugetul local al municipiului si au fost in cuantum de 600 lei/elev.

Primarul Ilie Bolojan a spus in deschiderea festivitatii de premiere: "In numele Consiliului Local si al Primariei Oradea, ii felicit pe toti cei premiati. Multumim parintilor care i-au sustinut si profesorilor care i-au coordonat. La temelia dezvoltarii oricarui oras stau oameni inteligenti si oameni muncitori. Oradea are si ea nevoie de asemenea valori, pentru ca progresul orasului se poate face doar prin inteligenta si munca. Felicitari inca o data si mult succes mai departe!"

Diplomele si premiile au fost inmânate olimpicilor de catre cei doi viceprimari ai Primariei Oradea, dl. Mircea Malan si dl. Ovidiu Muresan.

Una dintre prioritatile administratiei locale este performanta educationala, performanta pe care Primaria Oradea doreste sa o promoveze si sa o recompenseze in vederea motivarii elevilor care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele nationale, organizate de Ministerul Educatiei Nationale.

In atasament gasiti lista elevilor premiati, domeniile in care ei au performat si numele profesorilor care i-au coordonat.

 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: