In atentia transportatorilor autorizati care detin autorizatii taxi a caror valabilitate expira la data de 30.11.2014

Marti, 22 Iulie 2014

In atentia transportatorilor autorizati care detin autorizatii taxi a caror valabilitate expira la data de 30.11.2014
Primaria Municipiului Oradea anunta inceperea procedurii de preluare a dosarelor in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiilor taxi si vizarea autorizatiilor de transport pentru efectuarea serviciului de transport local in regim de taxi.

Autorizatia taxi detinuta pentru un autovehicul se va prelungi, la cerere, pentru 5 ani, cu mentinerea obligatorie a aceluiasi numar de ordine. Autovehiculul trebuie sa fie detinut cu titlu de proprietate sau in temeiul unui contract de leasing si sa aiba o vechime de maxim 10 ani de la data fabricatiei, la data depunerii cererii.

Dosarele se vor prelua in perioada 18.08.2014 - 19.09.2014, la ghiseul 11 din Sala Ghiseelor. Formularele necesare pot fi obtinute de la ghiseul 11 din Sala Ghiseelor sau de pe site-ul www.oradea.ro/Alte informatii de interes public/Taximetrie.

In baza documentelor depuse, Autoritatea de Autorizare va elibera autorizatiile de transport vizate, noile autorizatii taxi, ecusoanele aferente si actele aditionale la contractele taxi, conform programarii care va fi afisata pe site-ul www.oradea.ro/alte informatii de interes public/ taximetrie si se va comunica prin dispeceratele taxi.

In vederea ridicarii autorizatiilor, actelor aditionale si a ecusoanelor taxi, delegatii transportatorilor autorizati se vor prezenta la ghisele specializate din Sala Ghiseelor cu:a) Delegatia pentru ridicare, semnata si stampilata;b) Copia buletinului/cartii de identitate a delegatului;c) Autorizatia taxi cu valabilitatea expirata;d) Dovada achitarii obligatiilor bugetare restante la data eliberarii autorizatiilor (lista cu obligatiile de plata eliberata la ghiseele specializate ale Directiei Economice, din Sala Ghiseelor).

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: