De Ziua Pompierilor, publicul a fost rasplatit cu premii

Luni, 15 Septembrie 2014

De Ziua Pompierilor, publicul a fost rasplatit cu premii
 

Fundatia de Protejare a Monumentelor Istorice din judetul Bihor a gazduit sâmbata, 13 septembrie 2014, la Turnul Primariei Oradea, un exercitiu demonstrativ realizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Crisana - Detasamentul 1 Pompieri Oradea, prin care a fost prezentat echipamentul folosit in cazul salvarilor de la inaltime.

Evenimentul desfasurat cu ocazia Zilei Pompierilor a presupus implicarea tuturor copiilor prezenti intr-un concurs de desen pe asfalt, cu tema „Ceasul si pompierul din Turn" si alte activitati cu surprize. Cele mai bune desene au fost premiate de partenerul evenimentului, McDonald's Crisul Oradea.

          Fundatia de Protejare a Monumentelor Istorice din judetul Bihor, ca administrator al obiectivului turistic Turnul Primariei Oradea, multumeste tuturor participantilor si colaboratorilor pentru buna desfasurare si implicarea cu profesionalism in desfasurarea evenimentului din 13 septembrie 2014, realizat cu ocazia exercitiului demonstrativ de stingere a incendiului si de salvare de la inaltime, organizat in parteneriat cu ISU Crisana - Bihor.

          Actiunea s-a bucurat de participarea publicului, care a fost rasplatit cu premii acordate de colaboratori si parteneri - diplome de participare, baloane, insigne, semne de carte si vouchere la McDonald's Crisul Oradea.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: