Comedia romaneasca ,,Cuscrii" ruleaza si in Oradea!

Vineri, 24 Octombrie 2014

Comedia romaneasca ,,Cuscrii", de Radu Potcoava, cu Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu si Marian Ralea a intrat in cinematografele din tara de vineri, 24 octombrie. Filmul se axeaza pe controversele pe care le vor purta familiile a doi tineri cu privire la organizarea nuntii. In cinematografele din toata tara, in urmatoarea perioada va rula comedia ,,Cuscrii", […]
The post Comedia romaneasca ,,Cuscrii" ruleaza si in Oradea! appeared first on Presa Oradea.
 Comedia romaneasca ,,Cuscrii", de Radu Potcoava, cu Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu si Marian Ralea a intrat in cinematografele din tara de vineri, 24 octombrie. Filmul se axeaza pe controversele pe care le vor purta familiile a doi tineri cu privire la organizarea nuntii.
In cinematografele din toata tara, in urmatoarea perioada va rula comedia ,,Cuscrii", film care ii aduce pe marile ecrane pe Luminita Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Ralea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj si Paul Ipate.

Ionut si Mariana se vor casatori curand. Este timpul ca familiile lor sa se intalneasca si sa puna la cale fericitul eveniment. Cuscrii par sa se inteleaga perfect: ii uneste pasiunea pentru telenovele, lux, muzica romaneasca a anilor ’80 si tuica. Mai ales tuica.
Pe masura ce sticlele se golesc, neintelegerile incep sa apara. Trei cupluri, trei viziuni asupra nuntii: fast si opulenta (cu porumbei albi, Holograf si Fuego), nunta traditionala (cu lautari si cort) sau una tinereasca. Mai mult, cei doi cuscri isi amintesc ca s-au mai intalnit odata, in urma cu 25 de ani, cand se aflau in tabere diferite.

Produs de Media Pro Entertainment si distribuit in Romania de Intercom Film, ,,Cuscrii" poate fi vazut si in Oradea, la Cinema Palace si Cortina Digiplex.
Ichim Vasilica
The post Comedia romaneasca ,,Cuscrii" ruleaza si in Oradea! appeared first on Presa Oradea.



Sursa: OradeaPress    Citeste mai departe »

Comentarii: