Activitatile desfasurate de politistii locali pe linie de control comercial

Marti, 03 Martie 2015

Activitatile desfasurate de politistii locali pe linie de control comercial
 

Politistii locali au intensificat actiunile pe raza Municipiului Oradea in vederea asigurarii unui comert civilizat prin respectarea prevederilor legale. Astfel, cu ocazia verificarilor efectuate in teren la comerciantii cu martisoare si flori naturale de sezon, din data de 27.02 -  02.03.2015, s-au constatat si aplicat 15 sanctiuni contraventionale.

            Scopul acestor actiuni a fost verificarea  achitarii taxei de ocupare a domeniului public si respectarea locatiilor aprobate, pentru a comercializa flori si martisoare la tarabele amplasate in mai multe locatii de pe raza municipiului, lista de preturi si comercializarea de alte produse decât cele inscrise in conventia incheiata cu Administratia Imobiliara Oradea, conform HCL nr. 904/2015 privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2015.

            Astfel, primaria a acordat 184 de amplasamente pentru comercializarea martisoarelor si pentru alte produse specifice perioadei 1 - 8 Martie, acestea fiind integral verificate de catre agentii de politie locala.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: