Achizitia lucrarilor de intretinere a spatiilor verzi - Lotul IV

Joi, 29 Ianuarie 2015

Achizitia lucrarilor de intretinere a spatiilor verzi - Lotul IV
 

In sedinta Consiliului Local de azi s-a supus votului consilierilor aprobarea procedurilor de achizitie pentru amenajarea, modernizarea, extinderea si executarea serviciilor specifice zonelor verzi si domeniului public din municipiul Oradea, zone care nu se afla in administrarea altor persoane juridice. Urmeaza ca procedura sa se finalizeze cu incheierea unui acord cadru pe o perioada de trei ani, incepând din 15.05.2015 pâna la 15.05 2018, pentru Lotul IV/Sectorul IV al orasului.

Acest lot este delimitat de: mal drept Crisul Repede - B-dul Decebal - str. Eroul Necunoscut - str. Lacul Rosu - Calea Bihorului (cartierele Rogerius, Episcopia si Oncea).

Valoarea maxima a serviciilor specifice care se vor efectua este de 1.239.880 lei (inclusiv TVA), iar finantarea se va realiza din bugetul local.

Obiectivele pe care trebuie sa le atinga lucrarile necesare amenajarii, intretinerii, modernizarii, extinderii zonelor verzi din acest lot sunt: imbunatatirea calitatii mediului, calitatea si eficienta activitatilor de intretinere si amenajare, protejarea zonelor verzi si a domeniului public si punerea in valoare a acestora in concordanta cu programul de adaptare la normele Uniunii Europene.

Proiectul de hotarâre cu toate detaliile acestor lucrari se gaseste in atasament.

 

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: