25 de ani in slujba fotografiei

Vineri, 03 Iulie 2015

25 de ani in slujba fotografiei
Galeria „Euro Foto Art" aniverseaza in acest an 25 de ani de existenta. Aceasta aniversare a fost marcata vineri, 3 iulie, printr-o festivitate la sediul galeriei de la Centrul Cultural Judetean din Piata 1 Decembrie nr. 12.

La expozitia jubiliara au fost invitati toti artistii fotografi care au expus in decursul celor 25 de ani la Galerie, presedintii fotocluburilor care au avut expozitii organizate in acest spatiu, precum si cei care au sprijinit si au sustinut functionarea acesteia. Administratia locala a fost reprezentata de catre viceprimarul Huszar Istvan, care a felicitat galeria, respectiv membrii fotoclubului cu ocazia aniversarii si a inmânat fondatorului dlui Stefan Toth o poza alb-negru, realizata chiar de catre viceprimar, in anul 1981, in Valea Crisului.

In cadrul festivitatii, fiecare invitat a primit o placheta jubiliara nominalizata a Galeriei, dar si diplome de onoare ale Asociatiei „Euro Foto Art".

Totodata, a fost vernisata expozitia de fotografie documentara, in care se prezinta o selectie de peste 90 de imagini realizate despre vernisajele care au avut loc in aceasta galerie.

Expozitia jubiliara organizata in parteneriat cu Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai" va fi deschisa publicului pâna la data de 28 iulie si va putea fi vizitata in zilele de lucru intre orele 08:00 - 19:00. Intrarea este gratuita.

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: