Tomá? Vostrý in vizita la Primaria Oradea

Luni, 20 Octombrie 2014

 Tomá? Vostrý  in vizita la Primaria Oradea
Loctiitorul ambasadorului Republicii Cehe la Bucuresti, d-l Tomáš Vostrý se afla in aceste zile in vizita la Oradea, cu prilejul unei expozitii legate de Primul Razboi Mondial.

Cu ocazia acestui eveniment, organizat de  Ambasada Republicii Cehe la Bucuresti si de Studioul de Arte Plastice al Armatei Bucuresti, in colaborare cu Primaria Oradea si Fundatia de Protejare a Monumentelor Istorice, domnul ambasador a vizitat azi Primaria Oradea, unde a fost primit de viceprimarul Ovidiu Muresan si d-na Delia Ungur, directorul Parcului Industrial Eurobusiness Oradea.

In cadrul intâlnirii s-a discutat despre oportunitatile de investitii, dar si despre dezvoltarea mediului economic si social din cele doua state. Viceprimarul Muresan a prezentat politica de atragere a investitorilor in Oradea si in parcul industrial, precum si avantajele pentru investitori, fapt ce dovedeste ca municipalitatea este deschisa in fata unei colaborari cu firme cehe.

Dupa intâlnire, dl. ambasador a participat la un simpozion având ca tema primul razboi mondial si la deschiderea expozitiei  „Arta in transeele primului razboi mondial".

 

 


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: